#Shareyourstory – 1. Seàn Coffey

Welkom bij de eerste serie van een reeks blogs die ik een aantal dagen geleden heb geïntroduceerd, namelijk: Share your story (#Shareyourstory).

In deze serie ga je persoonlijke ervaringsverhalen van type 1 diabeten voorbij zien komen. Op deze wijze wil ik een interactie doen laten ontstaan. Ik kan wel alles voor gaan kauwen, maar het is ook wel eens interessant om verhalen van anderen te lezen. Het zou natuurlijk mooi zijn als dit jou aanspreekt: misschien herken je jezelf wel in hetgeen iemand verteld en kunnen jullie elkaar adviezen geven of eens contact opnemen! Of, misschien motiveert die persoon jou wel om dingen te gaan ondernemen!

The man’s name, who is hustling, is Seàn Coffey. He was diagnosed in September, 2015. He is the co-founder of the Instagram page ‘Type one motivation’ which you definitely should check out! This is his story:

“Hi, my name is Seàn. I’m 13 years old and from Ireland. I have a keen passion for Filmmaking, Photography, Basketball and Golf. I won the ‘Best Individual Filmmaker of the year 2017′ competition, last May and I’ve come 2nd and 3rd place in two Photography competitions I have entered. I have already worked for a company and done a music video for a professional singer.

I haven’t let type one diabetes stop me from anything. I have met loads of friends from it and I have even talked to a professional Basketball player @Gforb3z because of it. I do find it quite annoying but mainly don’t really mind. I started @Typeonemotivation, so I can find more motivated type one diabetics.jakob-owens-198234

I have a dream of becoming a succesful director and filmmaking my career path. I’m going to work so hard, that I can hopefully donate a big amount of money towards a cure and my family.”

Dit was het verhaal van Seàn die grootse plannen heeft! Vind je dit nu leuk, laat dat dan weten door middel van het achterlaten van een reactie/like, dat zou ik waarderen! Bedankt!

Wil jij ook jouw verhaal delen, benader mij dan via een persoonlijk bericht of per e-mail, zie daarvoor het kopje ‘Contact’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: